کایا چطور کار می کند؟

خیلی از افرادی که با کایا آشنا می شوند شاید از سبک کاری فریلنسینگ (آزاد کاری) اطلاع نداشته باشند. به همین دلیل در ابتدا شاید بد نباشد که با فریلنسینگ بیشتر اشنا شویم تا بدانیم فریلنسر کیست و چطور کسب درآمد می کند.

فریلنسینگ چیه؟

در تعریف، فریلنسر فردیست که برای خودش کار می کند و استخدام شرکت یا فرد دیگری نمی شود و زمان و نحوه فعالیتش طبق برنامه ریزی شخصی خودش می باشد. فریلنسر ها از دریافت پروژه های مختلف کسب درآمد می کنند و می توان گفت نحوه دریافت پروژه و همچنین مسیر توسعه و انجام پروژه طبق برنامه ریزی شخصی فریلنسر می باشد.

این سبک کاری، طی سالیان گذشته در دنیا بسیار رواج پیدا کرده است تا جایی که سهم بسیار زیادی از نیروی کار کشور هایی نظیر امریکا، هند، پاکستان و کانادا ازآن خود کرده است.

freelancering
سایت های دریافت پروژه بین المللی

از زمانی که سبک کاری آزادکاری رواج یافته است، سایت های مختلف به جهت تسهیل کردن ارتباط بین کارفرماها و فریلنسر ها ایجاد شده اند که مسیر دریافت و انجام پروژه را بسیار سهل کرده اند. برخی از این سایت ها داخلی می باشد که نمونه این سایت ها در داخل کشور هم فعالیت می کنند، اما برخی دیگر سایت های بین المللی می باشند و کارفرما ها و فریلنسر های بین المللی در این سایت ها مشغول به فعالیت می باشند.

برخی از این سایت ها، نظیر freelancer, upwork, fiverr و ... می باشند که فریلنسر ها و کارفرماهای زیادی تمایل به فعالیت در این سایت ها دارند و روزانه هزاران پروژه در تخصص های مختلف در آنها تعریف می شود.

روند کلی فعالیت در این سایت ها به این صورت است که کارفرما پروژه خود را پست می کند و فریلنسر های مختلف بر روی ان پروژه، پروپوزال ارسال می کنند، پس از بررسی پروپوزال ها، کارفرما تصمیم میگیرد که با تعدادی از فریلنسر ها وارد مذاکره شود و در نهایت پروژه را به یکی از فریلنسر ها بدهد و بدین صورت پروژه توسط فریلنسر دریافت و انجام می شود.

چرا فریلنسر های داخل کشور نمی تونن از این سایت ها استفاده کنند؟

بدلیل تحریم های ظالمانه ای که علیه کشور عزیزمان ایران اعمال شده است، این سایت ها فعالیت را برای فریلنسر های داخل کشور ما محدود کرده اند و موانع متعددی را ایجاد کرده اند.

این سایت ها به منطقه جغرافیایی ایران حساس هستند و یک فریلنسر بین المللی در داخل کشور، که قصد فعالیت در این سایت ها را داشته باشد باید موانع مختلفی را برطرف کند. عمده موانع موجود عبارتند از:

  • برطرف کردن مشکل اتصال IP ایران
  • ایجاد حساب کاربری در سایت ها
  • تهیه شماره تلفن خارجی
  • حساب های مالی معتبر و ساختن حساب کاربری پی پال و غیره
  • مدارک اقامت یا سکونت در یکی از کشورهای خارجی
  • نقد کردن درآمد دلاری حاصل از انجام پروژه

این موارد، برخی از موانعی هستند که باعث شده اند فریلنسینگ بین المللی در ایران، کاری سخت و کسب درآمد دلاری بسیار مشکل باشد.

کایا چطور کمک میکنه که به درآمد دلاری برسید؟

گروه کایا از سال 1398 سعی در برطرف کردن این موانع کرده است و با روش های مختلف، ابتدا حساب های کاربری مطمئن را در اختیار فریلنسر ها قرار داده است و در سپس با وبینارهای مختلف، دوره های آموزشی و بوت کمپ های اختصاصی فریلنسینگ، سعی در اموزش و مهارت افزایی متخصصان داخلی کرده است. از ابتدای سال 98 ابزارهایی جهت فعالیت راحتتر توسعه داده شده است که این ابزار ها، دریافت پروژه و نقد کردن و افزایش درآمد فریلنسر ها را تسهیل کرده کرده است.

اما سایت کایا چطور می تواند فریلنسینگ بین المللی را برای شما تسهیل کند؟
فعالیت بدون دغدغه و راحت، از حساب کاربری تا نقد کردن درآمد بر عهده کایا

کایا، همه موانع فریلنسینگ بین المللی برطرف را کرده است و شما به‌راحتی می توانید بر روی پروژه های بین المللی پروپوزال ارسال کنید، با کارفرماهایتان صحبت کنید، پروژه را تحویل دهید و در نهایت درآمد حاصل از پروژه هایتان را دریافت کنید، یعنی تمام فعالیتی که شما باید در سایت های فریلنسری داشته باشید را در سایت کایا انجام می دهید.

یکی از دغدغه های فریلنسر ها ساختن حساب کاربری می باشد.

با ثبت نام در سایت کایا، دیگر نیازی به vps ، حساب مالی بین المللی و مدارک مورد نیاز جهت ساخت حساب کاربری ندارید، چون همه این موارد را گروه کایا فراهم اورده است و اکانت هایی را از قبل ساخته است تا این موانع کامل برطرف شود. همچنین در هنگام فعالیت، هیچ نیازی به وارد شدن به حساب های کاربری ندارید، سایت کایا بدون تاخیر، پروژه ها را از سایت های واسط برای شما ارسال می کند.

شروع سریع و کم هزینه فریلنسینگ بین المللی

یکی از چالش های شروع فریلنسینگ بین المللی، هزینه های زیاد ساخت حساب کاربری و ریسک بالای از دست دادن حساب کاربری می باشد. گروه کایا سعی کرده است که مسیری کم هزینه را برای متخصصان فراهم آورد، بطوریکه هزینه آن، کمترین هزینه ممکن باشد. شما فقط هزینه فعالیت خورد، نظیر فعالسازی زیرساخت ها و خرید ممبرشیپ فعالیتی در سایت های واسط را می پردازید.

برای شروع فریلنسینگ بین المللی و کسب درآمد دلاری نیاز نیست منتظر بمانید و زمان از دست بدهید، ثبت نام کنید، شروع به فعالیت کنید و پروژه بگیرید.

freelancering
کایا چطور کار می کند؟
  • پس از ثبت نام، به یک حساب کاربری مطمئن که از قبل ساخته شده است وصل می شوید. این اکانت در سایت freelancer ساخته شده است و جهت رویت اطلاعات حساب کاربری می توانید در قسمت پروفایل، بر روی لینک مربوط به حساب کاربری کلیک نمایید و وارد اکانت مربوطه شوید.
  • پس از ثبت‌نام در سایت کایا، به صفحه‌ی پروژه‌ها هدایت می‌شوید. به محض ثبت‌نام ۶ بید رایگان دریافت می‌کنید که می‌تواند از آنها برای ارسال پروپوزال بر روی سایت فریلنسر استفاده کنید. برای ارسال پروپوزال بر روی پروژه های سایت freelancer.com باید بر روی این سایت اکانت داشته باشید. برای شروع کایا یک اکانت freelancer.com در اختیار شما قرار می‌دهد که با مراجعه به بخش accounts در پنل کاربری سایت کایا می‌توانید به مشخصات این اکانت دسترسی داشته باشید و در صورت نیاز اکانت دیگری را برای خودتان فعال کنید.

    پس از اتمام 6 بید رایگان کایا با مراجه به قسمت membership پنل کاربری از بین پلن های موجود می‌توانید اقدام به خریداری ممبرشیپ و ارسال مجدد پروپوزال نمایید.

  • پس از ارسال هر کدام از پروپوزال هایتان، اگر کارفرمایی تصمیم گرفت با شما درباره پروژه مذاکره کند و به شما پیام داد، می توانید از قسمت massage با کارفرماهایتان صحبت ها را پیش ببرید و فایل های مدنظر را برای کارفرما بفرستید و تمام اطلاعات مورد نیاز پروژه را دریافت یا ارسال کنید.
  • پس از انجام و تحویل پروژه و ازاد سازی پول توسط کارفرما و همچنین دریافت ریویو 5 ستاره از کارفرما، هزینه پروژه به کیف پول شما واریز می شود شما در پنل کاربری می توانید درخواست برداشت پول می دهید و معادل ریالی درآمد دلاری کسب شده، به حساب ریالی اعلام شده از سمت شما واریز می شود.
به جمع فریلنسر های بین المللی بپیوندید
به جمع فریلنسر های بین المللی بپیوندید
1

سامان عبید زاده

برنامه نویس موبایل

1

امید میرزاجانی

برنامه نویس موبایل

1

سهند سرداری

برنامه نویس موبایل و بلاکچین

1

سبحان محمدپور

برنامه نویس موبایل

1

نوید اکبری

برنامه نویس موبایل

1

سامان صمدی

برنامه نویس وب

1

مسیح بهمنی

برنامه نویس موبایل

1

میثم نجفی فرد

برنامه نویس وب

1

آریان رجبی

برنامه نویس موبایل

1

آرین حسنی

برنامه نویس موبایل و توسعه دهنده بازی

وقت رو از دست نده و همین الان فریلنسینگ بین المللی رو شروع کن